Logo beleef ABBA

Concert

Het leukste ABBA tribute feest van Nederland!

Terug in de tijd met ABBA tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren '70 en zelfs originele kleding zoals ABBA destijds droeg.

De bestverklede ABBA bezoeker zal een extra mooie avond beleven en extra drankmuntjes ontvangen.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld!

 • The best ABBA tribute

  Typerend voor ABBA muziek is dat het allerlei emoties losmaakt. Van vreugde tot verdriet, het zit er allemaal in. Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans heeft ABBA tussen 1972 en 1982 een stempel gedrukt op de popmuziek.

  De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen.

  Bekijk website
  The best ABBA tribute
 • Supporting acts
 • Ronnie Ruysdael

  De koning van de polonaise!

  Ronnie Ruysdael brengt alvast de mega feesttent volledig in de dansstemming. Want als je van ouderwets gezellig houdt dan is Ronnie de beste artiest die je kunt hebben.

  En natuurlijk zingt Ronnie zijn geweldig leuke ABBA medley kijk hier maar eens!

  Ronnie Ruysdael is 100% meezing, dans- en springgarantie!

  Bekijk website
  Ronnie Ruysdael
 • Soultrain

  Kom bij binnenkomst direct in de feeststemming met SOULTRAIN. Het befaamde Arnhemse disco concept van oud discotheek eigenaresse Patricia Knijnenberg. Nog steeds trekt ze uitverkochte zalen. Soultrain staat voor dansen, zingen en feesten op de lekkerste Soul en Disco van de jaren '70 en '80.

  Soultrain
 • MAMMA MIA Karaoke tent

  Zing mee met de grootste ABBA hits in de speciale MAMMA MIA karaoke tent en laat zien dat jij vol enthousiasme de ABBA hits kan laten horen. Vals zingen is volledig toegestaan.

  MAMMA MIA Karaoke tent
 • SUPER TROOPER ABBA BINGO

  Tussendoor grote SUPER TROOPER ABBA BINGO met bingo kaarten met ABBA Nummers. Winnaar wint een ABBA outfit.

  SUPER TROOPER ABBA BINGO