ABBA Background
Logo beleef ABBA

Concert

Het leukste ABBA tribute feest van Nederland!

Terug in de tijd met ABBA tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren '70 en zelfs originele kleding zoals ABBA destijds droeg.

De bestverklede ABBA bezoeker zal een extra mooie avond beleven en extra drankmuntjes ontvangen!

ABBA Fever
ABBA Fever

Na het geweldige succes van Beleef ABBA in oktober 2023 komt er een tweede editie. En wat voor één! Misschien wel de beste ABBA Tributeband van Europe komt naar Arnhem.

A*FEVER mag zich met recht de populairste tributeband van Nederland noemen. Een uitpuilende agenda met grote festivals als Paaspop, de Zwarte Cross, een uitverkochte poppodium- & theatertour én twee uitverkochte jubileumshows in AFAS Live. Dit jaar sluiten ze zelfs af met een giga show in de Ziggodome. Maar eerst komen ze voor een groot concert naar Beleef ABBA in Arnhem

A*Fever is ook bekend van het tv-programma The Tribute - Battle of the Bands op SBS6.

ABBA Fever
 • Supporting acts
 • DJ'S Wipneus en Pim

  Eindeloos feesten op de originele muziek van je favoriete artiest. DJ’s Wipneus en Pim lanceren ‘Fan Van’! Deze avond ligt de focus op een artiest waar we allemaal écht fan van zijn. We eren de grootste artiesten aller tijden maar misschien nog wel meer: de grootste fans aller tijden.

  'Fan Van’ lanceren we met een iconische band, de Zweedse helden van ABBA! Tribute DJ’s Wipneus en Pim bouwen een show rondom ABBA. Hits, interactieve waanzin maar vooral heel veel dansen! Win prijzen, kom als ABBA, ga schaamteloos los met jouw Super Troupers.

  Mamma Mia, daar gaan we!

  Bekijk website
  DJ'S Wipneus en Pim
 • Soultrain

  Kom bij binnenkomst direct in de feeststemming met SOULTRAIN. Het befaamde Arnhemse disco concept van oud discotheek eigenaresse Patricia Knijnenburg. Nog steeds trekt ze uitverkochte zalen. Soultrain staat voor dansen, zingen en feesten op de lekkerste Soul en Disco van de jaren '70 en '80.

  Soultrain